2010. november 30., kedd

Nem tetszik...

Ötletek? Javaslatok?? Építő kritika? Mitől olyan bénácska???

8 megjegyzés:

 1. Próbáld ki előrajzolni egy papíron, nagyon sokat számít, hova teszed a szemeit, száját, egymáshoz viszonyítva is!
  Különben nekem tetszik! Hanna is oda van! :)))

  VálaszTörlés
 2. Szerintem az arca nem jó. A többi tökéletes :) van egy jól kidolgozott test, az arca meg olyan, mint egy gyerekrajz. Szerintem ez az aránytalan benne. Ha már kérdezted, bár én ezzel is tökéletesen elégedett lennék. :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem azért furcsa,mert az arca szélesebb,mint a válla,a felső teste nem arányos a többi résszel.De azért aranyoska:))

  VálaszTörlés
 4. Szerintem is az arcvonások,a többi teljesen jó:)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm mindenkinek!
  Dius, Kikocs, Csipkerózsika! Rajzolgatom én :) de arcból sajna nem vagyok jó :( hát igen, ezen a szinten állok, gyerekrajz...

  Latinka, az arányok direkt ilyen "babásak". Kicsit vízfejű.
  Azóta kicsit elküldtem fodrászhoz, meg lett háttere, majd mutatom, az arcát meg egyszerűen kiradíroztam :) majd még próbálkozom!

  VálaszTörlés
 6. A fejével nincs baj! A gyerekeknek úgy is nagyobb a fejük arányaiban! Próbáld meg közelebb rajzolni őket egymáshoz. És szerintem elég a bogyó szem, nem kell túl variálni. :)))
  Ha még így sem stimmel próbáld meg kicsit feljebb, vagy lejjebb tenni a fején... Egymás mellé rajzold az arcokat és úgy látni fogod a különbségeket! :)))

  VálaszTörlés
 7. Csak az építő kritika kedvéért, (mert amúgy nekem is tetszik): én a szoknyarészt nagyobbítanám meg valamennyivel, mert így kissé tényleg nagy a feje. Ha meg gyerekarányokat nézünk, akkor túl vékony a teste.
  Az arcban egyetértek Diussal, két gombszem, kicsit feljebb a mostaninál, és egy pici szájacska, szintén picit feljebb, az orrocskája el is maradhat. :)
  Zsuzsi

  VálaszTörlés
 8. Pont az akartam írni, amit Zsuzsi, széles a szája, egy pici szájjal finomabb lesz az egész arc.
  Nekem minden más tökéletes rajta.
  Jó alkotást!

  VálaszTörlés