2011. február 26., szombat

Napsütés, tulipánok, pillangók...

Ma reggel úgy döntöttünk, hadat üzenünk a télnek! Gondoltunk egyet, letéltelenítettük a falat,
és felöltöztettük a fánkat tavaszba :) Aztán már csak némi virágágyás hiányzott, körülöttük táncoló pillék, és az őket életre hívó napocska!
További tavaszi kreatívkodást tervezünk a hétvégére, hátha megijed tőle a tél, és világgá megy... 9 hónapra!

A képek valamiért nagyon vacakok lettek, többször is megpróbáltam, mind ilyen fakó és homályos lett. Nem adja vissza a ragyogó színeket, a tavaszi hangulatot. Ennél az életben SOKKAL SZEBB!!!

Csanádi Imre: Tavasz ébresztő

Ébredj, új tavasz,
jégtörő, sugaras,
gallyat gombosító,
rügyet rojtosító,
mindenféle madarakat
víg versre tanító.

5 megjegyzés:

 1. Hogy mi jut erről eszembe? A fiam óvodája meg iskolája.Persze mindez 20 éve történt, s ráadásul tanyán.Igen,a gyerek egy tanyai napközis óvodába kezdett.A falon hasonló képek.Naná, hogy otthonra is ez kellett.Az ovónéni persze megcsinálta,smilyen boldog volt a gyerek!
  Azt hiszem a tieid is azok!
  Pirimami a hó borította kertjéből

  VálaszTörlés
 2. A kis tulipánokat én is a tanterembe kezdtem el készíteni. De mikor meglátták a lányok, és megörültek, és azt kérdezték, anya, ezt nekünk csináltad? Mondtam volna nekik azt, hogy nem? :) Papír van még, jut az osztályba is a tavaszból bőven! Csak nem törlöm le a mosolyt az arcukról!

  VálaszTörlés
 3. Tüsszents rám egy nagyot! El akarom kapni a kitavaszító fertőzést... sajnos úgy látom, már csak ez segít. Nálunk is borzasztó hideg van, hó, teljes gőzzel megy a kandalló...
  Ma délután én is nekiesek ennek a tavasznak és ha akarja, ha nem lenyomom a február torkán... :o)
  Köszi: Erika

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Nagyon szuper ez a fa. Érdeklődnék, hogy magadtól rajzoltad a képet vagy sablon alapján. Mekkora a mérete az egésznek? És mivel rögzítettétek a falra? Van lehetőség arra, hogy sablonokat küldj nekem? Nem vagyok jó rajzoló!
  Köszi: Dóri

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Sajnos sablonom nincs, kútfőből készültek, de ha beírod a keresőbe, hogy virág, tulipán vagy pillangó sablon, jobbnál jobbakat dob ki. Biztosan fa is van.
  A falra gyurmaragasztóval tettük ki. A fa sokáig kint volt, cseréltük rajta és körülötte a dekorációt évszaknak megfelelően.
  Örülök, hogy benéztél!
  Márti

  VálaszTörlés