2012. november 15., csütörtök

Apróságok...

Kerületi szakmai hét van, így mindenkinek választania kellett valamilyen továbbképzést, amit végigül valamikor a héten. Kicsit lehangoltan olvasgattam a lehetőségeket, hogy pl köznevelési törvény módosításai, pedagógiai program írása meg hasonlók. Azt hirtelen meglepődve olvastam, hogy "foltvarrás pedagógusoknak". Kicsit gyanakodtam eleinte, hogy ez biztos valami tévedés lesz, de már más is feliratkozott oda, gondoltam, hátha... És tényleg. Tegnap volt a nagy nap, elmentem a Kerekerdő Óvodába, és egy szuper lelkes kis csoportban találtam magam. Ezeket a karácsonyfa-díszeket készítettük, kézzel varrva.

Nagyon ötletesek, a kis kör papírra varrós technikával készült, az origami fenyőfa patchwork technikával. Még sosem varrtam ilyesmit kézzel, hát, minden tiszteletem azoké, akik így készítettek régebben takarókat és falvédőket. 

A képek minőségéért elnézést...

2 megjegyzés:

  1. Még jó, hogy végig olvastad a listát! :) Én is biztos szívesebben ültem volna végig ezt, mint a többit! :) És legalább valami produktummal gazdagodtál:)

    VálaszTörlés
  2. Ugye, hogy ugye? :) És a papírra varrós karácsonyfadíszt szerintem a negyedikesekkel már meg is lehet csinálni. A rejtett öltés mondjuk... legfeljebb nem lesz annyira elrejtve ;)

    VálaszTörlés