2013. február 22., péntek

Szülinapi ajándékaim :)Eljött hát a nagy nap, ma elkezdhettem bontogatni az ajándékaimat, amik már hét eleje óta gyűltek a nappalinkban, és ingereltek minket a kibontásra. Főleg Zselyke volt nagy bajban, napjában többször odahozott egyet-egyet, hogy naaaa léééégyszi, csak ezt az egyet! :) 
Megérte várni, igazán csodálatos ajándékokat kaptam, nem győztük bontogatni, csodálni, fényképezni aztán tovább bontogatni. 
A sorrend véletlenszerű, illetve a blogger sorrendje, azt hiszem abc szerint rendezte őket, én direkt nem változtattam rajta.
Íme az ajándékhalom, a lányoktól kapott tulipánjaim társaságában, még kibontásra várva.

Ezeket Batorba Csillától kaptam, hihetetlen mennyiségű ajándék, van itt zsepitartó, ajtódísz házi áldással, tároló, bögre kézzel festve, előke a picinek, dvd rengeteg hasznos mintával és ötlettel, tulipáncsokor - garantáltan hervadásmentes - apának egy kis csilipaprika, csoki és tea.

Guly Adrienntől kaptam egy csodás kulcstartó szekrénykét (honnan tudtad, hogy nincs még ilyenem??? :) ), egy karkötőt, amit ma este fel is veszek, mert titkon azt remélem, apa elvisz vacsizni, és cukorka, amit a csajok már el is pusztítottak az utolsó szemig.


 Verától egy ajtódíszt kapta, amit a lányok megpróbáltak elkuncsorogni, de mondtam nekik, hogy ez a hálószobánk ajtajára fog kerülni, csipkéket, szalvétákat. A kép alján nem tudom mennyire kivehetőek az apróságok, szerintem azokból medál lesz, és találtam még a csomagban teát és cukrot, ami szintén rohamosan fogy azóta...

Ezeket a csodákat Krealady Ildikó készítette nekem,  Díszpárna - ami a lila hálószobánkba tökéletes lesz -, neszi, amiből sosem elég, és ha jól sejtem, a kis szütyőben fürdőgolyó van :) Mindig szívesen nézegettem az alkotásait, közelről még szebbek!!!

Era-krea Erika azt írta a levelében, hogy ez a csodás pirogravírozott tábla és a szitakötő a nyár megsürgetését szolgálja, ami igen-igen hasznos lenne ebben a latyakos sáros borús időben, a fülbevalókat pedig alig bírtam megmenteni a lányok karmai közül, azonnal fel akarták őket próbálni, de mondtam nekik, ez bizony anyáé, kizárólag :)

Írisz szabadkozott a levelében, hogy nem lett elég jó amit készített, hát erre elmondhatom, igazán semmi oka, csodálatos minden amit készített, és azt is megsúgom, a kanapénk barna és tejeskávé színű, nagyon jól fog mutatni rajta ez a párnahuzat, tüstént készítek is bele egy párnát, hogy kitehessem. Kaptam még ezen kívül levendulás kalapkát, levendula kivonatot, csokit szalvétát és rengeteg teát, amik között szintén volt levendulás is, na olyat még úgysem ittam, már alig várom!

Rita baglyaival régóta szemezek, még jó, hogy nem vettem meg őket :) Kaptam mobil és pendrive tartót, és a férjemmel mindketten kaptunk egy-egy névre szóló kis tartókát, biztosan nagyon fog neki örülni :)
 Elmondanám, van egy-két ismerősöm, akiket meg fog enni a sárga irigység, ugyanis bagolymániásak!!!  

Krisztimacitól kaptam egy sárgadinnyés szappant behorgolva, horgolt arctisztító lapocskákat (nem tudom, lesz-e szívem használni őket, olyan szépek!!!), és egy hajpántot az arctisztításhoz. Ez mindig jól jön, remekül össze szoktam krémezni a hajamat...

SzivelAnna gyönyörű karkötőt fűzött nekem (ma már ebben mentem dolgozni!), de talán még jobban tetszik a kulcstartó, igazán szép és egyedi, már a kulccsomómon lóg! Volt a borítékban még egy csomó apróság is :)
Rózsától ezt a tavaszi mintás kis tatyót kaptam, amin rögvest össze is vesztek a lányok, így kénytelen leszek valami hasonlót összehozni húsvétig a vesztes félnek is. A horgolt virágra pedig anyukám csapott le, aki közölte, hogy márpedig ilyen virágot ő is akar horgolni, úgyhogy azóta már folyamatban van a kísérletezés :)
 
Végül, de nem utolsó sorban Hencsilli ajándékait mutatom meg nektek. Tőle kaptam egy decoupage-olt húsvéti tojást, egy gyönyörű (és szörnyen bonyolultnak tűnő) gyöngyfűzött medált, egy keresztszemes árvácska kitűzőt a tavasz jegyében, egy angyalkás medált/mobildíszt/lógókát, és egy virágos díszcsipeszt. 
Még egyszer mindenkinek nagyon köszönöm a sok munkát, igazán kitettetek magatokért lányok. Ez volt a legszebb szülinapom, ha jövőre is indul ilyen játék, tuti jelentkezem újra, köszi Rita a szervezést!!!
Szerettem volna a végére egy képet az összes ajándékról együtt, hogy lássátok, milyen giga mennyiségű cuccot kaptam, de nagyon sok tárgy megtalálta már a helyét nálunk, így nagyon hiányos lenne a kép. Talán egyszer majd végigjárom, és lefényképezem őket ott, ahová kerültek.

7 megjegyzés:

 1. Mártikám drága nagyon boldog szülinapot!!!!!
  Csak nagyon csendben: azok bögrealátétek.......

  VálaszTörlés
 2. Most látom, hogy kimaradt a képeslap :-( Már megint :-(

  VálaszTörlés
 3. Rita, jó béna vagyok :D Simán tárolónak néztem a nyitott hátulja miatt... még jó, hogy nem tömködtem bele semmit.
  Nagyon köszönöm, hogy kisegítettel!

  VálaszTörlés
 4. Boldog szülinapot, csodaszép ajándékokat kaptál!:)

  VálaszTörlés
 5. Szépeket kaptál, örülök, hogy sikerült olyan ajándékot küldenem, amid még nem volt és hasznát veszed. Sajnos azt csak később olvastam újra, hogy a zöld színt nem kimondottan kedveled, remélem, ettől függetlenül tetszik a szekrényke.
  Boldog szülinapot itt is!

  VálaszTörlés
 6. De gyors voltáél!!!:-))) Télllleg szépeket kaptál!:-)))

  VálaszTörlés
 7. Lencsilány, nagyon köszi neked is!

  Adri, ilyen mennyiségben amúgy sincs bajom a zölddel, (és ez kifejezetten szép zöld) a rózsás mintát meg kifejezetten szeretem, szóval teljesen oké :) Ráadásul a belépőnk, ahol a kulcsokat tartjuk, bézs színű, ahhoz pont illeni fog!!!

  Csilla, ugye? :)

  VálaszTörlés