2013. március 23., szombat

Kriszti születésnapja

Blogos szülinapi játékunk legfrissebb ünnepeltje, Kriszti alias Krisztimaci ma kibonthatta a csomagjait, így én is megmutathatom, miket készítettem. A dolog különlegessége az volt, hogy közel lakunk, így ezúttal személyesen adhattam át a csomagot. Nagyon jó volt találkozni a címzettel, jó volna, ha egyszer egy nagy, össznépi szülinapos találkozót is tarthatnánk, bár tudom, sokan nagyon távol élünk egymástól.

Azt írta magáról, szereti a vintage stílust. Nos, nem az én "szakterületem", ezt sikerült összehoznom. Nem volt ám egyszerű... én nem vagyok gyakorlott gyöngyös - bár középiskolás koromban fűztem néhány krokodilt és katicabogarat, de az már régen volt, a harmadikosoknak tanított fűzött csillag pedig nem egy nagy vaszisztdasz,- így ez a három szál két napomba tellett. Az eredeti tervben 5 szál levendula szerepelt, de addigra már nem tudtam megmozdítani a hüvelykujjamat. Azt hiszem, ez egy újabb fejlesztendő terület... 
Remélem, nem látszik rajta nagyon a bénázásom. A tartója egy egyszerű kis vödör, amiben régebben gyertya volt, ezt festettem le és decoupage-oltam, ilyen lett:
 Közelről:
 Mivel tudom, hogy nagy kedvencei a macik, így egyértelmű volt, hogy azt mindenképpen kap. De mivel a varrógépem még mindig működésképtelen (igen, szörnyen lusta vagyok...), így kézzel készítettem egyet. Hogy is mondjam... nem lett egy kiállítási darab, a férjem malacnak nézte. Azért nyugtassatok meg, ennyire nem rossz a helyzet...(?)
 Íme, egy csokorban az összes ajándék. (A szívecskében levendula van.) Járt mellé meg egy kis édesség és tea is, remélhetőleg hasznát veszi :)
Ha csak az egyik betalált, már érdemes volt vele dolgozni.
Itt is, még egyszer, boldog szülinapot Kriszti!!

4 megjegyzés:

 1. A maci ok, én emlékszem még Szörnyeteg Lajosnéra :-))))) Ha valaki hajlandó megszervezni a szülinapos találkozót én felajánlom hozzá a kertemet a grillsütővel :-) Valamikor jó időben kellene megrendezni.....

  VálaszTörlés
 2. Nagyon is betalált mindegyik ajándékod! Imádom őket. Köszönöm szépen mégegyszer. Krisztimaci

  VálaszTörlés
 3. Szörnyeteg Lajosné, tényleg :D A vicces, hogy azóta is imádom :) a legegyedibb alkotásom mind közül!

  Kriszti, ennek igazán örülök!!!!

  VálaszTörlés
 4. Óriási munka lehetett ez a levendula...én is csodálom a gyöngyösöket, mert ugyan van egy nagycsomó gyöngyöm, de nem birom ráfogni magam. MOndjuk idöm sincs.:-) Na majd, ha nyögdijjas leszek.:-)

  VálaszTörlés