2013. április 19., péntek

Nagycsalád leszünk

Ezt a blogot kreatív ügyködéseinknek hoztam létre, most mégis eltérek kicsit a témától.
Nagy dolog van ugyanis készülőben: egy új élet. Sőt, már egészen konkrétan itt van közöttünk, látható és időnként már érezhető is. Szeptember elején új taggal bővül a családunk, egy kis öcsikével. Mérhetetlenül boldog mindenki, a lányok is nagyon nagy szeretettel várják a kistesót, simogatják a hasamat, beszélnek hozzá, és rengeteg kérdést tesznek fel a témával kapcsolatban.

A két lány után egy kisfiú. Nem mondom, hogy könnyű átállítani az agyamat nyolcévnyi lila és rózsaszín ruha után, hogy pillantást vessek a kékekre és a zöldekre is, de azt hiszem menni fog. Nézegetem már a fiús patchwork falvédőket, rácsvédőket és babatakarókat, a kék és zöld fonalból horgolt sapikat és cipőcskéket, még néhány hetet dolgozom, utána hozzá is foghatok, hogy ezek közül néhányat megvalósítsak. Már nagyon várom!!!

Már kétszer átélhettük ezt a csodát, és mondhatom, minden nehézsége ellenére is ez a világ legjobb dolga.
Olyan jó lesz újra hallani, ahogy felsír egy baba a kis barihangján, érezni bőrének összetéveszthetetlen babaillatát, rácsodálkozni az arcra, amit nem láttam még soha, mégis mindigis tudtam, hogy csakis ilyen lehet. 
 
Aztán otthon nagycsaláddá válni, beletanulni az új rendszerbe, kialakítani az új szokásokat.
Alig több, mint 4 hónap múlva ismét itt szuszog majd egy kis gombóc. Köszönjük, hogy harmadszor is átélhetjük ezt a csodát :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése